U16-2 – Veiligheidscertificaat Reachtruck – 2 dagen

Cursussen Nascholing

 • Startdatum
  01 Jan 70
  Alle startmomenten
 • Lesgeld

  € 395,00

 • Tijdsduur

  2

Algemeen

Intern transport Reachtruck-certificaat

Een reachtruck is een veelgebruikt (intern) transportmiddel in de logistiek. Het is van groot belang dat mensen die regelmatig met de reachtruck werken, deze zo efficiënt en veilig mogelijk kunnen bedienen. De Arbowet onderstreept dat de werkgever de zorg heeft zijn medewerkers degelijk geschoold moeten zijn op het gebied van de machines waar ze mee werken. Verkeersschool Tilburg biedt een korte praktische  opleiding op het gebied van het vakkundig en veilig bedienen van de reachtruck en elektrische palletwagen.

Verkeersschool Tilburg beschikt zelf over een groot warehouse waar de intern transport opleidingen worden verzorgd, deze staat in Tilburg.

Het basiscertificaat reachtruck is het meest gevraagde heftruckcertificaat bij een werkgever. Deze  populaire variant is een standaard bij warehouse-, magazijn- en expeditie medewerkers die regelmatig de vorkheftruck gebruiken.

Belangrijke onderwerpen die tijdens de opleiding aan bod komen zijn onder meer veiligheid en de omgeving, reachtruck en de last (lastzwaartepunt), warehouse-inrichting, pallets, omverpakkingen en etikettering en alle soorten intern transport middelen.

Startdatums

There a no startdates for this programme yet.