TEST: Autorijbewijs halen in Tilburg en omgeving


Rijbewijs B halen vanaf 16,5 jaar

autorijbewijs-halen

Autorijbewijs halen in de omgeving Tilburg? Dan ben je bij Verkeersschool Tilburg aan het juiste adres.

We helpen je om op een duurzame en veilige manier je autorijbewijs te halen, zonder dat je bang hoeft te zijn om te zakken voor je rijbewijs examen. Zelfs als je denkt dat je nooit je rijbewijs zou kunnen halen.

We adviseren je om eerst gebruik te maken van een Gratis Proefles. Daarin kunnen we kennis met je maken en inschatten hoeveel autorijlessen je ongeveer nodig hebt. Zodat jij op een veilige manier later deel kunt nemen aan het verkeer.

Maar je bent vrij om te kiezen…

bovag garantie
klanten vertellen beoordeling verkeersschool tilburg

98% beveelt Verkeersschool Tilburg B.V. aan

Helemaal gratis en vrijblijvend!

Rijbewijs halen bij Verkeersschool Tilburg

Bij Verkeersschool Tilburg kun je veilig en snel je autorijbewijs halen. De voordelen die jij hebt als je bij ons komt lessen zijn:

  • Vaste instructeur en 60 volle minuten les
  • Hoog slagingspercentage
  • Persoonlijke begeleiding en direct starten vanaf 16,5 jaar
  • Voordelig lessen met ons Kick-off pakket

Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring in deze branche en onze ervaren instructeurs stomen jou met hun deskundige begeleiding klaar voor het praktijkexamen voor rijbewijs B.

Neem contact met ons op:

Heb je vragen of wil je direct beginnen met starten van rijlessen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Ervaring: Eerlijk in managen van verwachtingen en geven van feedback. Erg goede instructie en begeleiding.

Jan-Pieter uit Tilburg, 04-01-2017

Ervaring: Vriendelijk, duidelijk en flexibel. Dat zijn de voornaamste begrippen die dit bedrijf kenmerken.

Bart uit Tilburg, 18-08-2016

Ervaring: Hele fijne rijschool. Binnen 1 jaar mijn rijbewijs gehaald! Absoluut een aanrader.

Willeke uit BerkelEnschot, 31-05-2016

Auto theorie

Voordat je aan het praktijkexamen voor de auto kunt beginnen, moet je eerst een auto theorie examen afleggen. Wel kun je alvast starten met autorijlessen als je het theorie examen nog niet binnen hebt.

Het halen van je auto theorie examen zorgt echter wel voor een goed resultaat tijdens de praktijklessen. Door het halen van je auto theorie examen bewijs jij namelijk dat je het verkeer echt begrijpt!

Lees meer over:

Rijlessen

Voor het halen van rijbewijs B ben je bij Verkeersschool Tilburg aan het goede adres. Al meer dan 35 jaar zorgen onze ervaren instructeurs voor deskundige begeleiding en stomen jou helemaal klaar voor het praktijk rijexamen voor rijbewijs B.

Elke les werken jij en jouw vaste instructeur 60 volle minuten aan de technieken van het autorijden. Aan de hand van de verschillende lespakketten kun je geheel op eigen tempo autorijlessen volgen en op rijexamen gaan wanneer jij daar klaar voor bent. Zo heb je in no-time je autorijbewijs B op zak!

Lees meer over:

Rijexamen

Het examen kan meteen worden aangevraagd bij het aanmelden van Verkeersschool Tilburg. Wij kunnen je gehele opleiding in één keer plannen, zodat je een schatting hebt van het bedrag dat je zal gaan betalen.

Is een Tussentijdse Toets verplicht?

Ook een Tussentijdse Toets is niet verplicht, maar wel door ons aangeraden. Een Tussentijdse Toets biedt je veel zekerheid en vergroot ook je kans op slagen tijdens het praktijk examen. Door het afleggen van een Tussentijdse Toets weet je precies waar je nog aan moet werken om te slagen voor je autorijbewijs.

Lees meer over:

Spoedcursus rijbewijs

Met onze EVB compact-opleiding ben jij in zeer korte tijd eigenaar van je rijbewijs B. Door het rijden van een intake kan jouw instructeur je een professioneel advies geven over welk lespakket het beste bij jou aansluit.

Samen met jouw instructeur maak je een totale les- en examenplanning waarvan de rijlessen In 10 dagen tot 12 weken zullen plaatsvinden. Je weet precies wanneer je les hebt, wanneer je rijexamen voor rijbewijs B plaatsvindt en wat dit allemaal gaat kosten. Een totaalplaatje voor een voordelige prijs dus.

Lees meer over:

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hieronder vindt je de veelgestelde vragen die we krijgen van onze klanten:

Heb je nog meer vragen over een autorijbewijs halen? Neem dan contact met ons op en wij zullen jouw vraag direct beantwoorden.

Kosten rijbewijs halen

De kosten voor het behalen van je rijbewijs is voor iedereen verschillend. Een rijbewijs kun je al halen vanaf € 897, - met het Kick-off pakket. In de praktijk merken we dat leerlingen het prettig vinden om extra lessen te volgen. Daarom hebben we een vervolgpakket met 10 rijlessen samengesteld dat voordeliger is dan 10 losse lessen.

Het volledige kostenoverzicht vindt u op de volgende pagina:

Contact opnemen

Zit je met een aantal vragen of zijn er bepaalde dingen niet duidelijk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.