Beoordelingen


397 BEOORDELINGEN
Ellen uit Tilburg
Datum

05-12-2017

Beschrijving

Fijne rijschool. Ze denken goed met je mee met het inplannen van de lessen. Het hebben van verschillende instructeurs heeft voor en nadelen. Aan de ene kant krijg je verschillende dingen mee zodat je op alle gebieden veel leert, aan de andere kant kan het soms verwarrend zijn als het bij de ene instructeur wel goed is en bij de andere nog niet helemaal.

Gemiddelde 8,3
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Daphne uit Oudheusden
Datum

11-11-2017

Beschrijving

Via mijn werkgever ben ik terechtgekomen om bij verkeersschool Tilburg om mijn C rijbewijs en code 95 te halen. Ik ben binnen 2,5 maand in 1x geslaagd en werk nu met veel plezier als chauffeur 🙂 De rijopleiding was gewoon echt goed! Met de theorie avonden/dagen zijn op een leuke manier de verschillende onderwerpen behandeld, met alle tijd om vragen en uitleg te krijgen en persoonlijke aandacht voor iedereen. Ik heb praktijklessen ook erg goed ervaren, hele heldere tips en aandachtpunten waar je echt wat aan hebt. Met de juiste dosis humor op zn tijd niet te vergeten, ook wel belangrijk!

Gemiddelde 9,5
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit n.v.t.
Tiko uit Tilburg
Datum

04-11-2017

Beschrijving

Gemiddelde 8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Sjef uit Gilze
Datum

01-11-2017

Beschrijving

Gemiddelde 8,3
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Bart uit Tilburg
Datum

31-10-2017

Beschrijving

Gemiddelde 8,5
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit n.v.t.
Dhr./mevr. uit
Datum

31-10-2017

Beschrijving

Gemiddelde 6
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 3
Jan uit Goirle
Datum

31-10-2017

Beschrijving

prettig bedrijf, ongedwongen sfeer en leuk contact.

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Mariëtte uit Tilburg
Datum

31-10-2017

Beschrijving

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit n.v.t.
Dhr./mevr. uit
Datum

24-10-2017

Beschrijving

Gemiddelde 8
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Luc uit Tilburg
Datum

22-10-2017

Beschrijving

Prima

Gemiddelde 8
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Edwin uit Tilburg
Datum

20-10-2017

Beschrijving

Zeer fijne en hartelijke organisatie doe zich volledig inspannen om jou te laten slagen.

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit n.v.t.
Pepijn uit Tilburg
Datum

19-10-2017

Beschrijving

Goede ervaring met Verkeersschool Tilburg! Fijne mensen, goede lessen en goede middelen om de lessen mee te geven.

Gemiddelde 8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Dhr./mevr. uit
Datum

19-10-2017

Beschrijving

Ik heb eerst rijles gehad van Ron en de laatste zes rijlessen van Henk. Toen ben ik geslaagd (voor de derde keer op geweest). Bij Henk ben ik heel erg vooruit gegaan met rijden. Hij gaf positief les, gaf me zelfvertrouwen en leerde me vlotter rijden. Ik vul daarom n.v.t. in omdat ik twee instructeurs heb gehad.

Gemiddelde 8,3
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Alparslan uit Tilburg
Reactie

Hoi Appie heel erg bedankt! Veel plezier met jouw rijbewijs!!

Datum

19-10-2017

Beschrijving

Vrachtwagen rijbewijs C CE alles in eenkeer behaald een goeie verkeersschool met TOP gezellige leraren. Zeer proffessioneel je wordt puntje precies in details opgeleid. Thanks voor Allea heren en ook dames op kantoor 😉

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Danny uit Son en breugel
Datum

18-10-2017

Beschrijving

Top! In een keer gehaald en gezellige lessen gehad !

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Geert-Jan uit Tilburg
Datum

18-10-2017

Beschrijving

Goede instructeurs, nemen de tijd en hebben mij voorzien van feedback op alle onderdelen, gevraagd en ongevraagd. Heb dat als zeer positief ervaren

Gemiddelde 8,3
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Marco uit Tilburg
Datum

18-10-2017

Beschrijving

De theorie lessen die door Walter en Toon gegeven worden zijn heel goed en zeer aangenaam om te volgen.

Gemiddelde 8,3
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Lotte uit Tilburg
Datum

18-10-2017

Beschrijving

Gemiddelde 8,7
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
René uit Tilburg
Datum

18-10-2017

Beschrijving

Verkeersschool Tilburg, er is geen betere!

Gemiddelde 9
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Anthony uit Waspik
Datum

18-10-2017

Beschrijving

Ontzettend fijne rijschool, duidelijk in de communicatie, flexibel. Je voelt jezelf op je gemak wanneer je er bent, zowel met theorie als praktijk.

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit n.v.t.
Christian uit Tilburg
Datum

18-10-2017

Beschrijving

Heel goed...theorielessen waren helder en duidelijk en alle praktijklessen erna ook.
Prettige mensen die je goed begeleiden in het hele proces..zeer tevreden

Gemiddelde 8,5
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit n.v.t.
Thomas uit Tilburg
Datum

18-10-2017

Beschrijving

Ik heb in een maand mijn motorrijbewijs gehaald. Hierin heb ik 15 lessen gehad. ik ben zeer tevreden over hoe het verlopen is. Ik heb verschillende instructeurs gehad met verschillende karakters maar ze zijn allemaal zeer deskundig. Zou de verkeersschool op het gebied van motorrijlessen zeker aan bevelen.

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Bert uit Tilburg
Reactie

Heel erg bedankt!! Groetjes Desiree

Datum

18-10-2017

Beschrijving

Gemiddelde 8,3
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Teun uit Sint-Oedenrode
Datum

18-10-2017

Beschrijving

Fijne rijschool en personeel. De theorie lessen konden snel ingepland worden.

Gemiddelde 8,3
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 9
Jorden uit moergestel
Datum

18-10-2017

Beschrijving

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit n.v.t.
Pieter uit Tilburg
Datum

18-10-2017

Beschrijving

Super goed bedrijf geslaagd voor rijbewijs c en zou in de toekomst me motor rijbewijs hier nog willen halen aardig personeel

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Hans uit Tilburg
Datum

22-07-2017

Beschrijving

Goed, professioneel.

Gemiddelde 8,3
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Max uit Berkel-enschot
Datum

21-07-2017

Beschrijving

Ik heb mijn motor,vrachtwagen&aanhangerrijbewijs hier gehaald een ben alle keren zeer vriendelijk en proffesioneel geholpen.

Gemiddelde 9,3
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Jan uit Hulten
Datum

20-07-2017

Beschrijving

Het is gewoon super gegaan. De theorie was pittig, maar Walter gaf goed aan waar de zwaartepunten liggen. Met het rijden op zich vond ik het prettig verschillende instructeurs te hebben gehad. Waar Ruud de nadruk legt op o.a. spiegelen, Walter op bochtentechniek en praktische tips bij achteruitrijden en Ronald meer all-round is kreeg ik (denk ik dan toch) van alle drie het beste mee. zoals ik al zei: super gegaan. Bedankt.

Gemiddelde 8,3
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Adem uit Tilburg
Datum

20-07-2017

Beschrijving

Gemiddelde 7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Admay uit Tilburg
Datum

20-07-2017

Beschrijving

Erg goede begeleiding, gezellige instructeurs en hele gave les motor. Enig minpunt is het gebrek aan kleding in vrouwen maten.

Gemiddelde 8,7
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Maurice uit Tilburg
Datum

20-07-2017

Beschrijving

Mijn ervaringen zijn louter positief. Ik heb een overstap gemaakt van rijschool naar verkeersschool Tilburg.
De instructeurs zien zowat alles en geven goede en noodzakelijke aanwijzigingen

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Berry uit Kaatsheuvel
Datum

20-07-2017

Beschrijving

Super goed

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Sander uit Tilburg
Datum

11-05-2017

Beschrijving

Heel erg goed, iedereen is hartstikke vriendelijk en ook erg flexibel! En natuurlijk zijn de lessen enorm leerzaam, ook treuzelen niet om je op examen te laten gaan.

Gemiddelde 9,3
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Dhr./mevr. uit
Datum

11-05-2017

Beschrijving

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Wouter uit Tilburg
Datum

11-05-2017

Beschrijving

Erg prettig. Waar je bij andere rijscholen een nummertje bent, is dat bij Verkeerschool Tilburg juist het tegenovergestelde. De koffiecorner achterin het gebouw is daar het levende bewijs van; ik zou bij wijze van spreken daar over enkele maanden nog een bakkie kunnen doen en hartelijk ontvangen worden.

Het belangrijkste is natuurlijk het leren autorijden en ook hiermee onderscheidt dit bedrijf zich van de rest. Instructeur Ron in 't Groen weet van de hoed en de rand, legt de lat juist hoog (want dat doet het CBR immers ook) en blijft rustig onder alle omstandigheden. Je komt hier nooit voor verassingen te staan en wordt optimaal voorbereid om dat roze pasje te halen. De prijs ligt wat aan de hoge kant, maar het is je geld meer dan waard. Ik had me geen betere rijschool kunnen wensen.

Gemiddelde 8,3
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Quinty uit Tilburg
Datum

10-05-2017

Beschrijving

Gemiddelde 7,3
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
miranda uit dongen
Datum

10-05-2017

Beschrijving

Gemiddelde 8,5
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit n.v.t.
Dave uit Tilburg
Datum

10-05-2017

Beschrijving

Fijne communicatie, goed geregeld en goede instructeur.

Gemiddelde 8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Amr uit Tilburg
Datum

04-05-2017

Beschrijving

Helder en duidelijke instructies, vriendelijk instructeur.
Behulpzaam, betrouwbaar en profesioneel
Ik heb mijn AM rijbewijs bij hun gehaald.
Ik wil straks ook auto rijbewijs bij hun halen.

Gemiddelde 9,7
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Rien uit Hilvarenbeek
Datum

28-04-2017

Beschrijving

Top! Rijschool is heel fijn, en denken altijd met je mee!

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
AAF uit Tilburg
Datum

10-04-2017

Beschrijving

Goede rijschool met erg veel humor ik heb het er naar mijn zin gehad ik mis jullie nu al weer

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Janneke uit Berkel-Enschot
Datum

09-04-2017

Beschrijving

Mensen bij de balie waren niet professioneel. De eerste lesgever was aardig en kon goed uitleg geven, wel was hij een beetje terughoudend. Helaas zakte ik, toen kreeg ik een andere lesgever was had veel peper in zijn kont en maakte vaak rare opmerkingen zoals: Je rijdt als een kip zonder kop en rijdt eens door K*t. Ik vond dit erg onaangenaam, ook vertelde hij mijn moeder dat hij het helemaal niet leuk vindt om les te geven aan deze leeftijdsklasse.

Gemiddelde 4,7
Service 2
Deskundigheid 6
Prijs / kwaliteit 6
Niels uit Diessen
Datum

08-04-2017

Beschrijving

Een leuke en gezellige rijschool

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit n.v.t.
Michael uit Ammerstol
Datum

07-04-2017

Beschrijving

Goede ervaring bij deze rijschool gehad in 1 keer geslaagd voor mijn C rijbewijs.

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit n.v.t.
enrico uit goirle
Datum

06-04-2017

Beschrijving

Gemiddelde 9
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit n.v.t.
jordy uit tilburg
Datum

06-04-2017

Beschrijving

Gemiddelde 8,7
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Dhr./mevr. uit
Datum

06-04-2017

Beschrijving

Gemiddelde 8,7
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 7
Sander uit Tilburg
Datum

06-04-2017

Beschrijving

Super goed vriendelijke mensen. En goede leraren.

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Dhr./mevr. uit
Datum

06-01-2017

Beschrijving

Gemiddelde 8,3
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
Kees uit Tilburg
Datum

04-01-2017

Beschrijving

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
Gijs uit Tilburg
Datum

04-01-2017

Beschrijving

Mijn B-E rijbewijs gehaald binnen 1 dag. Erg blij mee!

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Jan-Pieter uit Tilburg
Datum

04-01-2017

Beschrijving

Eerlijk in managen van verwachtingen en geven van feedback. Erg goede instructie en begeleiding.

Gemiddelde 8,3
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Dhr./mevr. uit
Datum

04-01-2017

Beschrijving

positief, ik werd altijd snel geholpen, en de rijinstructeur en Desiree dachten met me mee.

Gemiddelde 8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Roland uit Tilburg
Datum

30-12-2016

Beschrijving

Leuke en vlotte omgang

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
Bjorn uit Tilburg
Datum

30-12-2016

Beschrijving

Het is een top school

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Ruskin uit Tilburg
Datum

30-12-2016

Beschrijving

Gemiddelde 8,3
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Roy uit Eindhoven
Datum

18-08-2016

Beschrijving

Gezellig en vakkundig personeel. Prettig om mee in de cabine te zitten.

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit n.v.t.
Bart uit Tilburg
Datum

18-08-2016

Beschrijving

Vriendelijk, duidelijk en flexibel. Dat zijn de voornaamste begrippen die dit bedrijf kenmerken.

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
M uit Tilburg
Datum

18-08-2016

Beschrijving

Gemiddelde 9,3
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Willeke uit berkel enschot
Datum

31-05-2016

Beschrijving

Hele fijne rijschool. Binnen 1 jaar mijn rijbewijs gehaald! Absoluut een aanrader.

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Florine uit Berkel-Enschot
Datum

21-03-2016

Beschrijving

Gemiddelde 8,3
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Ninette uit Haaren
Datum

18-03-2016

Beschrijving

Zeer positief, het enige puntje is dat de instructeurs van de motor niet altijd op 1 lijn zitten. Vooral qua wanneer iets goed is en wanneer het nog beter kan.

Gemiddelde 9,3
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Paul uit Boxmeer
Datum

18-03-2016

Beschrijving

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit n.v.t.
Anouk uit Rotterdam
Datum

18-03-2016

Beschrijving

Een vertrouwde en leervolle omgeving om in te leren rijden

Gemiddelde 8,7
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Dhr./mevr. uit
Datum

18-03-2016

Beschrijving

Gemiddelde 8,7
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 9
Stef uit Drunen
Datum

18-03-2016

Beschrijving

Kort maar krachtig

TOPPIE!!

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit n.v.t.
Marian uit Tilburg
Datum

18-03-2016

Beschrijving

heel prettig, allemaal vlot geregeld en heb een gedegen opleiding gevolgd.

Gemiddelde 8,3
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
rob uit tilburg
Datum

04-01-2016

Beschrijving

Gemiddelde 7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 7
Ronny uit Waalwijk
Datum

01-01-2016

Beschrijving

goed , vriendelijk en zeer geduldig en behulpzaam. ze geven je de juiste ruimte en tijd om alles onder de knie te krijgen, Hele aardige en leuke instructeurs. (walter ronald en ruud (en Desiree natuurlijk)bedankt voor alles)

Gemiddelde 9,7
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Johan uit Dongen
Datum

01-01-2016

Beschrijving

Gemiddelde 9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Johan uit Hilvarenbeek
Datum

19-11-2015

Beschrijving

Gemiddelde 7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Marco uit Rijen
Datum

13-11-2015

Beschrijving

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
danny uit alphen
Datum

30-10-2015

Beschrijving

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Daisy uit Tilburg
Datum

25-10-2015

Beschrijving

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
Can uit Rijen
Datum

24-10-2015

Beschrijving

Gemiddelde 6
Service 6
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 5
jeffrey uit Tilburg
Datum

22-10-2015

Beschrijving

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Jochem uit Tilburg
Datum

22-10-2015

Beschrijving

Gemiddelde 8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Willy uit Tilburg
Datum

22-10-2015

Beschrijving

Goede rijschool, geweldige instructeur, jammer van het oude materiaal en storingen aan de motors...

Gemiddelde 7,3
Service 6
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 6
Maxe uit Tilburg
Datum

22-10-2015

Beschrijving

De instructeurs zijn bekwaam en vriendelijk. Iedereen is bereid mee te denken. Altijd een hartelijk welkom.

Gemiddelde 8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Maarten uit Tilburg
Datum

22-10-2015

Beschrijving

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Michael uit Tilburg
Datum

22-10-2015

Beschrijving

Positief! Goede ondersteuning en uitleg, duidelijke begrijpende begeleiding

Gemiddelde 9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Jenna uit Tilburg
Datum

19-10-2015

Beschrijving

Ontzettend goed. Altijd bereikbaar, vriendelijk en punctueel.

Gemiddelde 8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Jady uit Tilburg
Datum

17-10-2015

Beschrijving

Super fijn dat er geen langs wachttijden zijn! Ik had dan ook snel mijn theorie en praktijk voor mijn scooter. Als ik ooit nog eens voor mijn auto rijbewijs wil gaan doe ik dit zeker bij jullie.

Gemiddelde 8,3
Service 10
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 8
Toine uit Tilburg
Datum

22-09-2015

Beschrijving

Uitstekende ervaring met zowel de instructeurs als de overige medewerkers. De bijzondere eigen wijze van communiceren van de instructeurs, elk in hun eigen stijl, alsmede hun kennis en persoonlijke ervaringen, hebben mij op een effectieve en efficiënte wijze aan het rijbewijs geholpen. Veiligheid en zelfvertrouwen namen daarbij een zeer belangrijke plaats in. Dank voor een gedegen opleiding waarbij de sfeer steeds gezellig was.

Gemiddelde 9
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Pasquale uit Tilburg
Datum

18-09-2015

Beschrijving

Gelest voor motor rijbewijs. Frans en Eric zijn beide erg kundig en nemen de tijd voor je om het te kunnen leren. Met regelmaat kunnen zij streng zijn, echter is dit voor het leren voor motorrijden erg passend gezien de kwetsbaarheid als motor rijder in het verkeer. Meestal 1 op 1 les gehad (of 2 op 1), wat voor mij het beste werkte. Lessen waar het 3 op 1 is, waren minder van kwaliteit gezien de aandachtsverdeling die de instructeurs moeten maken.
Tijden waarop gelest kon worden waren flexibel en waar ik wilde meestal mogelijk. Fijn contact, ook met Desiree (administratief). Motor waarop gelest wordt is erg fijn (Kawasaki er-6n) en goed onderhouden.
Rijbewijs halen is altijd prijzig, maak voor jezelf een inschatting van de totale kosten, hierover wordt niet echt gecommuniceerd (op de aanwezige pakketten na).
Aanrader om je rijbewijs te gaan halen.

Gemiddelde 8,3
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Dhr./mevr. uit
Datum

31-08-2015

Beschrijving

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
bart uit lage mierde
Datum

29-08-2015

Beschrijving

Gemiddelde 9
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Caroline uit Tilburg
Datum

26-08-2015

Beschrijving

Ik ben heel tevreden met deze verkeersschool. Het is me goed bevallen en werd altijd vriendelijk te woord gestaan

Gemiddelde 8,3
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
J. uit Oisterwijk
Datum

25-08-2015

Beschrijving

zeer open en vriendelijke relatie

Gemiddelde 7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
René uit Tilburg
Datum

24-08-2015

Beschrijving

Vakbekwame mensen met een gemoedelijke sfeer

Gemiddelde 8,7
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Rogier uit Tilburg
Datum

24-08-2015

Beschrijving

Goed, vlot en attent.

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 10
Maria uit Kaatsheuvel
Datum

24-08-2015

Beschrijving

Heel jammer, want ik was tevreden over jullie.
De negatieve punten zijn bedoeld voor de mevrouw aan de telefoon (ben haar naam kwijt)
Ik belde om te vragen of er nog over de prijs van Gers herhaling te praten was.
En ze ging zowat door het lint. Hoe durfde ik. Enz enz. Met behoorlijke stemverheffing. Niet professioneel.
Maar complimenten voor Walther en Ronald.

Gemiddelde 6,3
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 5
Madelon uit Tilburg
Reactie

Beste Madelon, bedankt voor jouw reactie! Wij willen graag meer mogelijkheden bieden voor het plannen van examens. Maar we zijn daarin helaas ook afhankelijk van het CBR. Hartelijke groeten en hopelijk tot ziens, Desiree

Datum

24-08-2015

Beschrijving

Alles was goed regelt. Alleen heb een minpuntje: scooter theorie examen plannen gaat weken overheen. Idem bij scooterpraktijk.

Gemiddelde 6,7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 6
Ezra uit Goirle
Reactie

Beste Ezra, bedankt voor jouw reactie! Het slagingspercentage van de scooter(dag)opleiding is 90%, dus vaak is 1 dag toch voldoende. Hartelijke groeten, Desiree.

Datum

24-08-2015

Beschrijving

Super bedrijf, leuke en fijne instructeurs. Ik denk dat 1 dag te kort is om scooter te leren, vandaar dat er ook redelijk wat mensen zakken. Daarom zou ik zeggen 2 dagen lessen. Verder alles top!

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
Ruud uit Tilburg
Datum

24-08-2015

Beschrijving

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Georgina uit Tilburg
Datum

24-08-2015

Beschrijving

Gemiddelde 9,3
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
johnny uit Tilburg
Datum

23-06-2015

Beschrijving

Gemiddelde 8,3
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 7
Jeroen uit 's-Hertogenbosch
Datum

08-06-2015

Beschrijving

Prima, zeker de flexibiliteit rondom lesplanning en de lessen zelf waren keurig op orde. Zeer vakkundige instructeur! Punt van verbetering is in de aanloopfase zoeken naar de meest voordelige financiele constructie voor de klant. Communicatie kan ook beter: drie keer bellen/langsgaan voor de planning van een rijexamen is wat omslachtig. Uitstraling van de zaak is enigszins gedateerd.
Henk, bedankt, het was goed zo!! 🙂

Gemiddelde 6
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 4
kees uit tilburg
Datum

08-06-2015

Beschrijving

goede ervaring, alles wordt goed en duidelijk uitgelegd/vertelt. Je weet wat jou van tevoren te wachten staat en je wordt ook voorbereid op het theorie en/of rij examen.

Gemiddelde 9
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
dennis uit tilburg
Datum

08-06-2015

Beschrijving

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit n.v.t.
John uit Sambeek
Datum

06-06-2015

Beschrijving

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Bart uit Tilburg
Datum

05-06-2015

Beschrijving

Gemiddelde 6,3
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 1
Martijn uit Tilburg
Datum

05-06-2015

Beschrijving

Ik heb er veel van opgestoken en gezellige en leerzame lessen gehad van Walter.
Vandaar dat ik ook in een keer geslaagd ben denk ik.

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit n.v.t.
Mike uit Loon op Zand
Datum

05-06-2015

Beschrijving

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Wayton uit Tilburg
Datum

05-06-2015

Beschrijving

Super vriendelijk personeel! En een perfect meedenkend team die zeer zeker kijken naar de klanten! Frans heeft zelfs voor mij op een vrije dag komen werken om mij een extra les te geven net voor me examen.!! Geweldige service en een perfecte instructeur. Mijn dank naar dit bedrijf is zeer groot!

Gemiddelde 8,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 6
Ali uit Hilvarenbeek
Datum

04-06-2015

Beschrijving

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Gerard uit Berkel-Enschot
Datum

04-06-2015

Beschrijving

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Hanna uit Goirle
Datum

04-06-2015

Beschrijving

Ron was voor mij een goede instructeur, hij neemt de tijd en laat je veel zelf uitzoeken. Voor mij een goede manier, verder was het personeel bij de balie aardig.

Gemiddelde 8,3
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Bart uit Tilburg
Reactie

Hoi Bart, Super bedankt voor je mooie en positieve reactie. Ook namens de heren. Hartelijke groet, Desiree

Datum

04-06-2015

Beschrijving

Een goede rijschool, geven goed les en zijn vriendelijk en hulpzaam , als je iets niet begrijpt dan leggen ze het nog een keer uit net zolang tot je het begrijpt, is maar 1 voorbeeld, een goed voorbeeld voor andere rijscholen, ga zo door.

Gemiddelde 9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Dennis uit Hilvarenbeek
Reactie

Super bedankt Dennis. Veel plezier met je rijbewijs. Hartelijke groet, Desiree, Walter en de rest van het team Verkeersschool Tilburg

Datum

04-06-2015

Beschrijving

Gemiddelde 9,3
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Dhr./mevr. uit
Reactie

Bedankt voor je positieve reactie. Heel leuk!! Veel plezier met je rijbewijs. Hartelijke groet Desiree

Datum

04-06-2015

Beschrijving

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit n.v.t.
Sophie uit Tilburg
Reactie

Hoi Sophie, super bedankt voor je mooie en positieve reactie. Heel veel plezier met je rijbewijs!! Hartelijke groet Desiree

Datum

04-06-2015

Beschrijving

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Nicky uit Oisterwijk
Datum

15-04-2015

Beschrijving

Na een gratis proefles werd kon ik meteen beginnen met lessen. Ik heb gebruik gemaakt van het instap pakket en heb daarna nog 2x lesbundels van 5 lessen bijgekocht.

Ik heb in 2,5 maand mijn rijbewijs gehaald. Dit komt mede door de zeer deskundige begeleiding van de instructeurs Frans en Eric en de flexibele tijden om te lessen. Het materiaal was goed, de begeleiding zeer goed en de klantvriendelijkheid was top!

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
Jeroen uit Gennep
Datum

19-03-2015

Beschrijving

Goede, vakbekwame, rustige, geduldige, no-nonsense instructeurs.
Communicatie rijschool-leerling prima in orde.

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Har uit Roermond
Datum

09-03-2015

Beschrijving

Gemiddelde 7,7
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 6
Boy uit Hilvarenbeek
Datum

03-03-2015

Beschrijving

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 10
mike uit Middelbeers
Reactie

Hoi Mike, hartelijk dank voor je reactie. Hartelijke groet, Desiree

Datum

02-03-2015

Beschrijving

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
Mark uit Tilburg
Reactie

Hoi Mark, heel erg bedankt voor je reactie. Hartelijke groet,Desiree

Datum

01-03-2015

Beschrijving

Zeer prettig en goede rijlessen!

Gemiddelde 8,3
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 7
Juliëtte uit Alphen
Reactie

Hoi Juliette, super leuk dat je een reactie hebt gegeven. Bedankt. Hartelijke groet, Desiree

Datum

01-03-2015

Beschrijving

AM-Scooter

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Patrick uit Oisterwijk
Reactie

Hoi Patrick, bedankt voor je reactie. Super. We zien je graag nog op de rijschool!! Hartelijke groet, Desiree

Datum

01-03-2015

Beschrijving

Goed en klantvriendelijk

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Jeffrey uit Tilburg
Reactie

Hoi Jeffrey, heel erg leuk dat je hebt gereageerd. Super. Wij zullen je de info laten toekomen. We zien je graag weer terug. Hartelijke groet, Desiree

Datum

28-02-2015

Beschrijving

Ik had een goede rijinstructeur hij gaf me goede en duidelijke instructies
Daardoor kreeg ik veel zelfvertrouwen en ben ik geslaagd

Gemiddelde 9,3
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Jasper uit Vlijmen
Datum

28-02-2015

Beschrijving

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit n.v.t.
Dhr./mevr. uit
Datum

28-02-2015

Beschrijving

Positief en

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Mehmet uit Tilburg
Datum

28-02-2015

Beschrijving

Helemaal perfect. Een vriendelijke team die je ondersteunt vanaf dag 1. Warme sfeer zorgt er voor dat je met fijne gevoel naar de les gaat. Vakkundig en vriendelijke mensen zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt zowel binnen als op de motor.

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Burhanettin uit Tilburg
Reactie

Hoi Burhan, heel erg bedankt voor je mooie reactie. Veel plezier met je rijbewijs. Hartelijke groet, Desiree, Walter en de rest.

Datum

28-02-2015

Beschrijving

Ik ben er hartstikke blij mee heel goeie verkeersschool
Vriendelijke mensen
Walter vind ik heel aardige man deze man verdient een pluim

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Dhr./mevr. uit
Reactie

Hoi, dit gebeurd eigenlijk nooit. Maar net in jouw periode was het aan de hand. Wij wensen je heel veel plezier met je rijbewijs. Hartelijke groet, Desiree

Datum

28-02-2015

Beschrijving

Niet al te best, ik vind het belachelijk dat ik 3 verschillende instructeurs heb moeten krijgen.

Gemiddelde 6
Service 5
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit n.v.t.
Miguel uit Cuijk
Reactie

Hoi Miquel, Wat super geweldig dat je ons zo'n mooie punten geeft. Bedankt!! Hartelijke groet, Desiree en het hele A-Team

Datum

28-02-2015

Beschrijving

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Inge uit Rijen
Datum

28-12-2014

Beschrijving

Gemiddelde 9,3
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
mirjam uit barendrecht
Datum

25-11-2014

Beschrijving

Gemiddelde 7,5
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit n.v.t.
Dorus uit Tilburg
Datum

17-11-2014

Beschrijving

Fijne sfeervolle locatie. Goede instructeurs met grote kennis en leuke manier van lesgeven.

Gemiddelde 9
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit n.v.t.
Gokhan uit Tilburg
Reactie

Hoi Gokhan, Bedankt voor je positieve reactie. Wat betreft de prijs/kwaliteit. Omgerekend betaal je met het instappakket 63,50 per 90 minuten. Dat is heel goedkoop. Veel rijplezier!!

Datum

16-11-2014

Beschrijving

Gemiddelde 7,3
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 5
renate uit Tilburg
Datum

12-11-2014

Beschrijving

Mijn eerste instructeur werkte voor mijn niet volgens een fijne les methode. na vele lessen ben ik overgestapt naar mijn nieuwe instructeur henk en nu zeer netjes geslaagd

Gemiddelde 5,7
Service 6
Deskundigheid 6
Prijs / kwaliteit 5
Aesa uit Oisterwijk
Datum

11-11-2014

Beschrijving

Gemiddelde 7,3
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 6
Nicky uit kaatsheuvel
Datum

11-11-2014

Beschrijving

Gemiddelde 7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Tessa uit Tilburg
Datum

11-11-2014

Beschrijving

Ik heb alleen fijne ervaringen met de rijschool! Ik raad jullie bij iedereen aan! Doorslaggevend om bij jullie te gaan lessen was nav proefles Frans..

Gemiddelde 9,3
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Fleur uit Goirle
Datum

10-11-2014

Beschrijving

Aardige mensen, helpen je goed en leggen alles goed uit

Gemiddelde 7
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 6
Sepp uit Tilburg
Datum

10-11-2014

Beschrijving

Goede en proffesionele begeleiding. Alles wordt goed en erg duidelijk uitgelegd.

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Debbie uit Tilburg
Datum

10-11-2014

Beschrijving

Gemiddelde 9
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Bart uit Roermond
Datum

10-11-2014

Beschrijving

zeer goed....

Gemiddelde 8,7
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
thijs uit tilburg
Datum

10-11-2014

Beschrijving

leuk en goed

Gemiddelde 9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Jelle uit Tilburg
Datum

10-11-2014

Beschrijving

Gemiddelde 9
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Bram uit Tilburg
Datum

10-11-2014

Beschrijving

Ik heb een plezierige tijd gehad. Beide instructeurs (Erik en Frans) waren erg goed en daarnaast ook gezellig en motiverend.
Verder was de service vanuit de rijschool top geregeld. (Desiree)

Gemiddelde 8,7
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
Rien uit Goirle
Datum

04-11-2014

Beschrijving

goed.

Gemiddelde 7,3
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 8
Ronnie uit
Datum

18-10-2014

Beschrijving

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Martijn uit Tilburg
Datum

16-10-2014

Beschrijving

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
dirk-jan uit Hilvareneek
Datum

16-10-2014

Beschrijving

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
Geert-Jan uit Tilburg
Reactie

Geert-Jan erg bedankt voor je super positieve reactie. Veel groeten en tot volgende week. Desiree, Eric en Frans

Datum

16-10-2014

Beschrijving

Gemiddelde 9,3
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Dhr./mevr. uit
Reactie

Hoi Simon, erg bedankt voor je positieve reactie. Hartelijke groet van Eric, Frans en Desiree

Datum

16-10-2014

Beschrijving

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Bilel uit Tilburg
Datum

08-09-2014

Beschrijving

Erg goed leuke mensen erg blij met me rijbewijs

Gemiddelde 9,3
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Dhr./mevr. uit Goirle
Datum

08-09-2014

Beschrijving

Gemiddelde 9,3
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Yvonne uit Hapert
Datum

08-09-2014

Beschrijving

Gemiddelde 8,3
Service 7
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Floris uit Heesch
Reactie

Hoi Floris, hartelijk dank voor je reactie en de mooie bloemen. De info BE komt eraan. Hartelijke groet Desiree, John en de rest van the A team.

Datum

06-09-2014

Beschrijving

Gemiddelde 8,7
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 9
bjorn uit tilburg
Datum

05-09-2014

Beschrijving

een zeer vriendelijk en klantgericht rijschool

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Frank uit Tilburg
Datum

05-09-2014

Beschrijving

Poswitief, op een rustige manier wordt alles goed uitgelegd en staan openen voor alle vragen die je maar hebt.

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
A. uit Dongen
Reactie

Hoi Adjan(:, bedankt voor je reactie. Je hebt nu eenmaal een mooie naam. En inderdaad ik heb nooit een appelflap gezien. Hartelijke groet, Desiree

Datum

05-09-2014

Beschrijving

Lekker losse manier van lesgeven, je moet wel de Tilburgse taal enigzins machtig zijn 😉 Men heeft geleerd om bij het aanspreken zo vaak mogelijk de naam van de leerling te gebruiken, mag wel minder. Deskundigheid goed, vooral je foute handelingen worden soms mondeling flink afgestraft, prima! Verkorte opleiding aangeboden gekregen voor vrachtwagen, ook sympathiek. Gelukkig eerste keer geslaagd. Ik meen dat de appelflappen wel tamelijk eenzijdig binnen het team verspreid zijn...

Gemiddelde 8,3
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Mike uit Tilburg
Datum

22-08-2014

Beschrijving

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Mirella uit Lage Mierde
Datum

20-08-2014

Beschrijving

Zeer positieve ervaring!

Gemiddelde 8,3
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Dhr./mevr. uit
Datum

20-08-2014

Beschrijving

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Victoria uit
Datum

17-08-2014

Beschrijving

Gemiddelde 9,3
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Christel uit Tilburg
Datum

17-08-2014

Beschrijving

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Frits uit Tilburg
Datum

16-08-2014

Beschrijving

Ik heb mijn groot rijbewijs en motorrijbewijs gehaald bij dez rijschool altijd geslaagd voor de eerste keer.
De instructeurs zijn zeer deskundig.



Gemiddelde 8,7
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
frans uit tilburg
Datum

16-08-2014

Beschrijving

Gemiddelde 7,7
Service 7
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
David uit
Reactie

Hoi David, bedankt voor je over het geheel positieve reactie. Maar natuurlijk wordt onze motorkleding wel gereinigd. De handschoenen zijn vaak het moeilijkste schoon te houden. Deze worden om de paar maanden vervangen.

Datum

15-08-2014

Beschrijving

Ervaren en leuke instructeurs. Lessen ver vooruit plannen is helaas noodzakelijk. Kleding/helm zijn kwalitatief prima, maar worden niet gereinigd en stinken daardoor enorm.

Gemiddelde 7,3
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
JM uit Maarssen
Datum

16-07-2014

Beschrijving

Prima rijschool

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit n.v.t.
Paulin uit Tilburg
Datum

09-07-2014

Beschrijving

Ik heb een hele leuke tijd gehad gedurende mijn motorlessen bij Verkeersschool Tilburg. Er werken vriendelijke mensen, de lesmotors zijn fijn en het inplannen van de lessen gaat op een gemakkelijke manier. Ze denken met je mee! Er zijn 2 motorinstructeurs die erg verschillend zijn in persoon en dat werkt automatisch door in de manier van lesgeven. Het ligt een beetje aan je persoonlijkheid wat je prettig vindt voor je lessen en wellicht maakt het je niets uit. Ik heb in ieder geval een leerzame en gezellige tijd gehad!

Gemiddelde 8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Hans-Jürgen uit Tilburg
Datum

28-06-2014

Beschrijving

Gemiddelde 7,7
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 8
Pedro uit Tilburg
Datum

28-06-2014

Beschrijving

Gemiddelde 7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Jeroen uit Tilburg
Datum

28-06-2014

Beschrijving

Ik kon snel terecht. Goed geholpen en uiteindelijk geslaagd.

Gemiddelde 8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Francine uit Helvoirt
Datum

28-06-2014

Beschrijving

Goed. Privé theorieles was fijn en efficiënt. De praktijktijden was voor ons prettiger 3 keer 4 uren. Walter geeft goed les en is voor jullie bedrijf een goede kracht met veel liefde voor zijn werk en client.

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Maike uit Tilburg
Datum

28-06-2014

Beschrijving

Prettige ervaring. Deskundige instructeurs, met beide een heel andere manier van lesgeven. Daardoor heel volledig

Gemiddelde 8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Dhr./mevr. uit
Datum

28-06-2014

Beschrijving

Gemiddelde 9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Djordy uit Tilburg
Datum

18-06-2014

Beschrijving

Gemiddelde 9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Janneke uit Tilburg
Datum

13-06-2014

Beschrijving

Een leuke leerzame tijd. Desiree is super attent en vriendelijk.

Gemiddelde 8
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 6
Laurens uit Tilburg
Datum

11-06-2014

Beschrijving

Heel erg goed. Met plezier gelest. Kundige rij-instructeur die op een prettige manier les gaf en ik ben in één keer geslaagd! Flexibele tijden en een prima lesauto!

Als ik al een minpuntje moet noemen is dat het tarief. Ik vond de lessen erg duur.

Gemiddelde 7,3
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 6
Coen uit Tilburg
Datum

11-06-2014

Beschrijving

Bij verkeerschool tilburg altijd met plezier rijlessen gehadt en goede servic. Hebben mijn super begleid naar me rijbewijs gewoon toppie

Gemiddelde 9,7
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
mustafa uit breda
Datum

11-06-2014

Beschrijving

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Rob uit Helmond
Datum

19-05-2014

Beschrijving

Ik heb hier mijn praktijk en theorie gedaan voor rijbewijs C. Zeer tevreden.

Gemiddelde 9
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Bradley uit Tilburg
Datum

19-05-2014

Beschrijving

Gemiddelde 6
Service 7
Deskundigheid 6
Prijs / kwaliteit 5
Udo uit Hilvarenbeek
Datum

15-04-2014

Beschrijving

Prima ! zeer flexibel !

Gemiddelde 8,3
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Pricilla uit Tilburg
Datum

15-04-2014

Beschrijving

goed bedrijf staan achter wat ze doen

Gemiddelde 8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Melanie uit Tilburg
Datum

14-04-2014

Beschrijving

Ik heb niets dan goed over Verkeersschool Tilburg. Ik had gevraagd naar een instructeur die met angst klachten ervaring heeft en werd toegewezen aan Jaap. Jaap heeft mij op een rustige manier wegwijs gemaakt met de auto en in het verkeer. Heel relaxt ondanks mijn eigen spanning. Ook op kantoor alleen maar vriendelijk en persoonlijk contact.

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Janneke uit Tilburg
Datum

14-04-2014

Beschrijving

Goede, vriendelijke en vlotte service. Ruimte voor persoonlijke aandacht. Zeer geduldige en vriendelijke instructeur.

Gemiddelde 8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Lobke uit Tilburg
Datum

13-04-2014

Beschrijving

11 jaar geleden mijn rijbewijs gehaald en nu terug voor BE, nog steeds prima rijschool!

Gemiddelde 8,7
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
stefan uit tilburg
Datum

13-04-2014

Beschrijving

Gemiddelde 7
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 6
Suzanne uit Tilburg
Datum

13-04-2014

Beschrijving

Vriendelijke rij instructeurs, die ook mensen die op latere leeftijd aan een rijbewijs willen beginnen kundig en fijn begeleiden op weg naar zelfstandig autorijden. Ook de communicatie aan de telefoon is erg prettig.

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Dhr./mevr. uit
Datum

12-04-2014

Beschrijving

Gemiddelde 9,3
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Matthijs uit Dongen
Datum

12-04-2014

Beschrijving

Gemiddelde 7,7
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Ton uit Cromvoirt
Datum

12-04-2014

Beschrijving

Zeer deskundige medewerkers, betrokken en niets is hen teveel om meermaals uitleg te geven over theorie en praktijk.
De theorie en praktijklessen worden in vriendelijke en lerende sfeer gegeven en de opbouw tot het examen is maximaal.
De lesmethodes zijn toegespitst op de praktijk en bij de tijd.
De school zelf beschikt over een goed geoutilleerd leslokaal met tafels waarin schermen om zelf lessen/proefexamens te maken en de resultaten te zien. Bovendien een ontspanningsruimte om tussen de lessen in even te genieten van koffie of thee.
De begeleiding bij zowel theorie, als praktijk en examen uitstekend!
Onbekend met het fenomeen moderne rijschool, mijn BE-rijbewijs dateert van 1966, is hier een wereld voor mij open gegaan.
Verkeersschool Tilburg, ik ben blij dat ik die door een kennis heb leren kennen en zal die zeker aan iedereen die ook zoekende is, aanbevelen.
Dank zij hen ben ik nu bezitter van BE en C1 op zeventigjarige leeftijd!
Ton R.

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Abu uit Tilburg
Datum

02-04-2014

Beschrijving

Gemiddelde 7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Nieke uit Goirle
Datum

25-02-2014

Beschrijving

Gemiddelde 7,3
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 7
Eva uit Tilburg
Datum

13-02-2014

Beschrijving

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Corne uit Tilburg
Datum

11-02-2014

Beschrijving

Gemiddelde 8,7
Service 8
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
jeroen uit tilburg
Datum

10-02-2014

Beschrijving

zeer goed en goede les

Gemiddelde 7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Pleun uit Tilburg
Datum

10-02-2014

Beschrijving

Gemiddelde 8
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Dhr./mevr. uit
Datum

10-02-2014

Beschrijving

Gemiddelde 7,7
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Harm uit Tilburg
Datum

10-02-2014

Beschrijving

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
Kevin uit Tilburg
Datum

10-02-2014

Beschrijving

Ik heb altijd goede uitleg gekregen en ben goed geholpen met hetgeen waar ik moeite mee had en ze hadden goed inzicht in wat ik moeilijk vond.

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
Dhr./mevr. uit
Datum

11-01-2014

Beschrijving

Gemiddelde 8,3
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
Dhr./mevr. uit
Datum

30-12-2013

Beschrijving

Gemiddelde 7,3
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Merijn uit Tilburg
Datum

28-12-2013

Beschrijving

goede begeleiding,duidelijke uitleg,fijne motoren om te beginnen met lessen

Gemiddelde 7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 7
Ritchie uit oisterijk
Datum

28-12-2013

Beschrijving

Gemiddelde 8,7
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Danique uit Tilburg
Datum

28-12-2013

Beschrijving

Gemiddelde 7
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 7
Mari uit Tilburg
Datum

29-11-2013

Beschrijving

Zeer goed , uiterst klantvriendelijk

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
mascha uit Nijensleek
Datum

28-11-2013

Beschrijving

helemaal goed

Gemiddelde 8
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Milou uit Tilburg
Datum

25-11-2013

Beschrijving

Gemiddelde 8,7
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Stijn uit Helmond
Datum

23-11-2013

Beschrijving

Gemiddelde 8,3
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Herma uit tilburg
Datum

23-11-2013

Beschrijving

Voor mij als leerling heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad. Voelde me thuis bij het bedrijf en heb er dan ook met veel plezier gelest.

Gemiddelde 10
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
p uit tilburg
Datum

23-11-2013

Beschrijving

Gemiddelde 8,3
Service 8
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Dhr./mevr. uit
Datum

23-11-2013

Beschrijving

Af en toe een les gevolgd waarbij het niveau van de andere leerling veel lager ligt waarbij de les grotendeels vertraagd word.