Autorijbewijs halen in Tilburg en omgeving


Autorijbewijs halen in de omgeving Tilburg? Dan ben je bij Verkeersschool Tilburg aan het juiste adres.

Bang om te zakken voor je rijbewijs examen? Nergens voor nodig! Op een duurzame én veilige manier helpen wij jou je autorijbewijs te halen.

Wil jij kennis maken met het autorijden bij Verkeersschool Tilburg? Heb jij nog geen ervaring? Vraag dan nu een Introductieles ​aan!​​​

Deze les rijdt je tegen een gereduceerd tarief van €45,- en is geheel vrijblijvend.

Na de Introductieles helpen we je graag om op een leuke en veilige manier je autorijbewijs te halen.

Auto rijschool Tilburg

8,8 10
Verkeersschool Tilburg
625 Beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Fijne rijschool!

Elly uit Oisterwijk

Aanbevelen

Service

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/Kwaliteit

Mijn ervaring

Goede begeleiding door ervaren vakmensen, Wat ik erg prettig vond is dat alles voor je geregeld wordt, Je hoeft zelf alleen je lessen te volgen.

4.8

Professionele instructeurs

Anne uit Tilbrg

Aanbevelen

Service

Deskundigheid/Vakmanschap

Prijs/Kwaliteit

Mijn ervaring

Een rijschool waarbij iedereen altijd klaar voor je staat en bereid is je te helpen. Eindeloos geduld, maar tegelijk zorgen ze ervoor dat je zo snel als mogelijk je rijbewijs haalt. Echt top.

4.5

Rijbewijs halen bij Verkeersschool Tilburg

​Heb je al ervaring in de auto maar weet je niet goed wat voor lespakket bij jou past? Boek dan een Adviesles bij ons in. Er wordt rekening gehouden met je ervaring en na afloop van de les geeft een van onze rijinstructeurs je een passend advies.

Bij Verkeersschool Tilburg kun je veilig en snel je autorijbewijs halen. De voordelen die jij hebt als je bij ons komt lessen zijn:

  • Vaste instructeur en 60 volle minuten les
  • Hoog slagingspercentage
  • Persoonlijke begeleiding en direct starten vanaf 16,5 jaar
  • Voordelig lessen met ons Kick-off pakket

Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring in deze branche en onze ervaren instructeurs stomen jou met hun deskundige begeleiding klaar voor het praktijkexamen voor rijbewijs B.

Neem contact met ons op: info@verkeersschooltilburg.nl

Heb je vragen of wil je direct beginnen met starten van rijlessen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Auto theorie halen

Het behalen van je auto theorie is de eerste stap naar een rijbewijs. Voordat je aan het praktijkexamen voor de auto kunt beginnen, moet je eerst een auto theorie examen halen.

Door het halen van je auto theorie examen bewijs jij namelijk dat je het verkeer echt begrijpt. Het is belangrijk om je theorie te oefenen. Bovendien moet je eerst je theorie examen halen, voordat je op praktijkexamen mag gaan.

Het leren van je auto theorie

Het leren van de auto theorie heb je zelf in de hand, maar Verkeersschool Tilburg helpt jou hier graag een handje bij.

Iedere woensdag van 16:30-18:00 uur bieden wij interactieve theorielessen aan.

Wekelijks kun jij met een van onze auto theorieopleidingen starten en samen met onze docenten zorg je ervoor dat jij voor jouw auto theorie examen helemaal bent voorbereid. Wij bieden een 4-of een 8 weekse opleiding aan.

Door middel van ons proefexamen volgens CBR-normen weet jij het zeker: het theoretisch rijexamen steek jij zo in je zak en kun je verder met je autorijbewijs halen. Neem contact op om meer te weten te komen over de theorie opleiding.

Hoe kan ik door zelfstudie leren voor het auto theorie examen?

Denk jij het studeren zelf aan te kunnen? Dan kun je al het materiaal om te slagen voor het theoretisch rijexamen reserveren en verkrijgen via Verkeersschool Tilburg.

Dit pakket bestaat uit bijvoorbeeld: het boek, de internetkaart, losse theorielessen en/of proefexamens. Je kunt selecteren welke lesmethode het beste bij je past. Neem contact op met Verkeersschool Tilburg en het juiste studie- materiaal voor de auto theorie wordt jouw kant op gestuurd.

Welke pagina’s op internet kan ik raadplegen bij het oefenen van het theorie examen?

Op het internet zijn er tal van websites waarop jij je theorie-examen kunt oefenen. Er zijn erg veel deskundige websites die bol staan van de vragen die je ook in het theorie-examen kunt verwachten.Een greep uit het rijke aanbod aan websites waarop jij je examen kunt oefenen:

auto theorie

Het theorie examen 

​Het CBR auto theorie examen bestaat voor de categorie B (auto) uit 65 vragen. De eerste 25 vragen gaan over gevaarherkenning. Binnen deze eerste vragen mag je maximaal 12 fouten hebben.

Hierna krijg je vragen tijdens je theorie examen over verkeersinzicht en regelgeving. Dit zijn er in totaal 40 en je mag er maximaal 5 fout hebben.

Dit examen duurt ongeveer dertig minuten. Het examen is dus zo voorbij. Vergeet niet je identiteitsbewijs mee te nemen naar het examen.

Wanneer mag je een auto theorie examen doen?

Dat mag als je 16 jaar oud bent. De uitslag ‘geslaagd’ voor je theorie-examen is anderhalf jaar geldig. Doe je theorie-examen dus niet te lang voor je praktijkexamen.

Rijlessen volgen bij Verkeersschool Tilburg

Met ruim 35 jaar ervaring heeft Verkeersschool Tilburg de ideale lesmethode voor iedere cursist voor handen. Elke les werken jij en jouw vaste instructeur 60 volle minuten aan de technieken van het autorijden.

Aan de hand van de verschillende lespakketten kun je geheel op eigen tempo autorijlessen volgen en op rijexamen gaan wanneer jij daar klaar voor bent. Zo heb je in no-time je autorijbewijs op zak.

Om je vooraf een beeld te geven, rij je een intakeronde (introductieles), waarmee een van onze instructeurs inschat waar je ongeveer staat. Uiteraard kan het aantal lessen tijdens je opleiding bij Verkeersschool Tilburg worden bijgesteld. Je koopt bij ons nooit te veel!

Meer informatie over:

Kan ik snel met rijlessen beginnen?

De meeste leerlingen kunnen binnen een week na aanmelding beginnen met hun autorijlessen. Dit ligt natuurlijk wel aan jouw beschikbaarheid en aan de beschikbaarheid van onze rijinstructeurs.

Samen met jouw instructeur maak je zo snel mogelijk een afspraak en kun je aan de slag.

Heb ik een vaste instructeur en lesauto?

Verkeersschool Tilburg zorgt voor een vaste instructeur en lesauto. Dit betekent dat je altijd dezelfde instructeur hebt. Hij is dus elke keer bij je en leert jouw rijgedrag heel goed kennen.

Na een aantal lessen kan de instructeur precies inschatten wat jouw sterke en iets zwakkere punten zijn. Door jouw rijgedrag te analyseren, kan je begeleider je perfect voorbereiden op het auto-rijexamen.

Kan ik een gratis proefles nemen?

Het is mogelijk om een introductieles te nemen tegen een gereduceerd tarief voor onze rijopleiding. Hiermee kunnen we, net als vele andere rijscholen, bepalen hoe lang de gehele rijopleiding gaat duren. De rijinstructeur kan, aan de hand van de gemiddelde leerling, een goed beeld schetsen hoeveel rijles je nodig hebt. Een proefles gratis zit er niet in, maar dus wel tegen een scherp gereduceerd tarief.

Rijexamen

Het examen kan meteen worden aangevraagd bij het aanmelden van Verkeersschool Tilburg. Wij kunnen je gehele opleiding in één keer plannen, zodat je een schatting hebt van het bedrag dat je zal gaan betalen.

Is een Tussentijdse Toets verplicht?

Ook een Tussentijdse Toets is niet verplicht, maar wel door ons aangeraden. Een Tussentijdse Toets biedt je veel zekerheid en vergroot ook je kans op slagen tijdens het praktijk examen. Door het afleggen van een Tussentijdse Toets weet je precies waar je nog aan moet werken om te slagen voor je autorijbewijs.

Spoedcursus rijbewijs (op dit moment niet mogelijk)

Met onze EVB compact-opleiding ben jij in zeer korte tijd eigenaar van je rijbewijs B. Door het rijden van een intake kan jouw instructeur je een professioneel advies geven over welk lespakket het beste bij jou aansluit.

Samen met jouw instructeur maak je een totale les- en examenplanning. Je weet precies wanneer je les hebt, wanneer je rijexamen voor rijbewijs B plaatsvindt en wat dit allemaal gaat kosten. Een totaalplaatje voor een voordelige prijs dus.

Kosten rijbewijs halen

De kosten voor het halen van je autorijbewijs zijn voor iedereen verschillend. Leerlingen die het autorijden sneller oppakken, zijn logischerwijs minder geld kwijt voor het halen van hun rijbewijs.

Het is daarom geheel persoonlijk hoeveel rijlessen jij nodig hebt om te slagen voor je autorijbewijs B. Jij neemt zoveel lessen als jij nodig hebt om te kunnen slagen.

We kunnen wel een inschatting maken hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt. Als je wilt weten hoeveel een rijbewijs je ongeveer gaat kosten, raden we je aan om een ​adviesles aan te vragen.

Geheel risicoloos en zonder verdere verplichtingen.

Theorie

 
Losse theorieles  € 12,50
4-weekse theorie-opleiding 4 theorielessen + leerboek + theorie-examen  € 135,00
8-weekse theorie-opleiding 8 theorielessen + leerboek + theorie-examen  € 175,00
   
Theorie-examen  € 60,00
   
Theorieboek  € 27,50
Theorie Internetkaart  € 27,50
   
   

Lesmogelijkheden autorijbewijs halen

 
Praktijkexamen € 332,-
Faalangstexamen € 434,-
BNOR examen € 460,- 
BNOR Faalangst examen € 460,-
Tussentijdse Toets (ook mogelijk bij EVB-opleiding) € 237,-
Losse praktijkles (schakelauto) van 60 min. € 62,50

Kick-off pakket (schakelauto)

14 lessen (à 60 min) + praktijkexamen (kan in 2 termijnen)

€ 1.193,-
Vervolgpakket (schakelauto) 10 lessen (à 60 min) € 615,-
Adviesles (60 minuten) € 62,50
 Proefles Auto € 45,-

EVB compact opleiding* (allemaal lessen van 60 minuten)

 
Pakket A: 20 uren incl. examenbegeleiding, praktijkexamen en éénmalige examengarantie  € 1.773,-
Pakket B: 25 uren incl. examenbegeleiding, praktijkexamen en éénmalige examengarantie  € 2.082,-
Pakket C: 33 uren incl. examenbegeleiding, praktijkexamen en éénmalige examengarantie  € 2.576,-
Pakket D: 38 uren incl. examenbegeleiding, praktijkexamen en éénmalige examengarantie  € 2.889,-
Pakket E: 42 uren incl. examenbegeleiding, praktijkexamen en éénmalige examengarantie  € 3.139,-
Pakket F: 45 uren incl. examenbegeleiding, praktijkexamen en éénmalige examengarantie  € 3.349,-
   

RIS-opleiding* (allemaal lessen van 60 minuten)

 
Pakket A: 33 uren, 2 toetsen incl. TTT, praktijkexamen en éénmalige examengarantie  € 2.849,-
Pakket B: 38 uren, 2 toetsen incl. TTT, praktijkexamen en éénmalige examengarantie  € 3.142,-
Pakket C: 45 uren, 2 toetsen incl. TTT, praktijkexamen en éénmalige examengarantie  € 3.557,-

Contact opnemen

Je bent niet verplicht een pakket te nemen.
Je kunt ook kiezen voor afzonderlijke onderdelen.
Wij kunnen geen restitutie geven over aangekochte pakketten.

Zit je met een aantal vragen of zijn er bepaalde dingen niet duidelijk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.