Rijbewijs halen in een week


rijbewijs halen binnen een week

Het is bij Verkeersschool Tilburg niet mogelijk om binnen een week je rijbewijs te halen. Dit lespakket wordt door ons ook zeker niet aangeraden.

We merken in de praktijk dat één week echt te kort is voor het halen van je rijbewijs.

​Waarom we het afraden om binnen één week je rijbewijs B te halen…

Verschillende verkeersscholen bieden spoedcursussen aan waarin je binnen één week je rijbewijs kunt halen. Met deze intensieve spoedcursus rij je 3 tot 4 uur per dag en krijg je gemiddeld 16 tot 30 uur rijles.

Wij raden nieuwe leerlingen echter aan om niet voor dit pakket te kiezen. Het is niet alleen erg vermoeiend om ontzettend veel lessen te volgen binnen een week.

Uiteindelijk geldt voor iedere nieuwe automobilist bovendien dat je echte rijervaring pas op doet wanneer je langere tijd gewend bent om zelf auto te rijden.

Wij zijn er van overtuigd dat het beter is om wat langer te lessen. Binnen een week krijg je erg veel informatie over je heen en doe je erg veel verschillende indrukken op.

Onze ervaring leert ons dat het voor leerlingen beter is om die informatie regelmatig te laten bezinken. Het is beter om in een wat rustiger tempo te lessen en wat meer tijd vrij te maken voor het leren van je auto theorie.

Hoe kan ik dan wel zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen?

Met onze EVB compact opleiding is het wel mogelijk om binnen 10 dagen je rijbewijs te halen. Deze 3 extra dagen geven je net wat meer tijd en ruimte om alle informatie goed tot je te nemen. 

Met onze zeer ervaren rij-instructeurs, stippelen we samen met jou de precieze route uit om zo snel mogelijk te rijbewijs te halen. 

Daarvoor raden we je aan om een introductieles. We kunnen dan een goede inschatting maken of een spoedcursus voor jou tot de mogelijkheden behoort.