Auto theorie leren


Wil jij op een snelle manier je auto theorie halen?

Schrijf je dan nu in voor de verkorte opleiding in november:

Woensdag          10-11-2022         09.00 – 15.00 uur

Donderdag         16-11-2022         09.00 – 15.00 uur

Examen wordt in overleg gepland zo kort mogelijk na de cursus

De kosten voor deze opleiding bedragen € 249,- inclusief lesboek, 2 dagen cursus en een examen. Schrijf je nu in via info@verkeersschooltilburg.nl en stuur ons je naam en telefoonnummer, dan nemen wij z.s.m. contact met je op voor de definitieve inplanning!

auto theorie leren

Voordat je aan het praktijkexamen voor de auto kunt beginnen, moet je eerst een auto theorie examen behalen. Wel kun je alvast starten met autorijlessen als je het theorie examen nog niet binnen hebt.

Het halen van je auto theorie examen zorgt echter wel voor een goed resultaat tijdens de praktijklessen. Door het halen van je auto theorie examen bewijs jij namelijk dat je het verkeer echt begrijpt.

Hoe kan Verkeersschool Tilburg mij helpen om mijn auto theorie te leren?​

Het leren van de auto theorie heb je zelf in de hand, maar Verkeersschool Tilburg helpt jou hier graag een handje bij.

Iedere donderdag van 16:30-17:30 bieden wij exclusieve interactieve digitale auto theorieopleidingen aan.

Wekelijks kun jij met een van onze auto theorieopleidingen starten en samen met onze docenten zorg je ervoor dat jij voor jouw auto theorie examen helemaal bent voorbereid.

Wij bieden een 4-of een 8 weekse opleiding aan. Door middel van ons proefexamen volgens CBR-normen weet jij het zeker: het theoretisch rijexamen steek jij zo in je zak en kun je verder met je autorijbewijs halen.​

Hoe kan ik door zelfstudie leren voor het auto theorie examen?

​Denk jij het studeren zelf aan te kunnen? Dan kun je al het materiaal om te slagen voor het theoretisch rijexamen reserveren en verkrijgen via Verkeersschool Tilburg. Begin hier op tijd mee, je kunt immers al vanaf je 16e je rijbewijs halen.

Dit pakket bestaat uit bijvoorbeeld: boeken, cd-rom’s, losse theorielessen en/of proefexamens. Je kunt selecteren welke lesmethode het beste bij je past. Neem contact op met Verkeersschool Tilburg en het juiste studie- materiaal voor de auto theorie wordt jouw kant op gestuurd.

Een auto theorieopleiding raden wij aan. Op deze manier is de kans dat je slaagt voor je auto theorie examen zeer groot en ben je binnen de kortste keren voor jouw praktijk examen aan de beurt.

Welke boeken kan ik gebruiken om de stof van het examen te leren?

​Uit gekwalificeerde boeken kun je de stof van het examen in je op slaan. Kies een boek waarin alle examenonderdelen aan bod komen.

Er zijn heel veel verschillende boeken te koop. Denk je dat je de stof voldoende in je hebt opgenomen? Zie dan onze pagina ‘theorie examen oefenen’, zodat je kunt zien hoe je je opgedane kennis kunt toepassen.

Vraag hier een theorieopleiding aan

​Wil je je kansen op het behalen van je theorie-examen vergroten? Vraag dan theorielessen aan bij Verkeersschool Tilburg. Door onze deskundige begeleiding stomen we je optimaal klaar voor het theorie-examen. Dit zorgt weer voor een goed resultaat tijdens de praktijklessen.