Snel je rijbewijs halen


Snel je rijbewijs halen is een droom van bijna iedereen als die gaat beginnen met rijlessen. Maar soms heb je net even wat meer tijd nodig om te slagen voor je theorie, of is het verstandig om net wat meer lessen af te nemen.

Hoe kun je snel je rijbewijs halen?

De meeste leerlingen kiezen ervoor om rijlessen te volgen op een normaal tempo.

Dit houdt in dat ze een á twee keer in de week lessen volgen bij Verkeersschool Tilburg en dat ze na enkele maanden helemaal klaar zijn voor hun rijexamen.

Maar leerlingen die versneld hun rijbewijs willen halen, kunnen bij Verkeersschool Tilburg deelnemen aan een spoedcursus.​

Hoe lang gaat dat duren?

​Na tien lesdagen kan je als snelle leerling al opgaan voor je verkeersexamen bij Verkeersschool Tilburg. Met onze EVB compact-opleiding ben jij in zeer korte tijd eigenaar van je rijbewijs B.

Door het rijden van een intake kan jouw instructeur je een professioneel advies geven over welk lespakket het beste bij jou aansluit. Wil je na tien dagen je rijbewijs al gaan halen? Dan volg je een intensieve spoedcursus zodat je zo snel mogelijk het felbegeerde papiertje in handen hebt.

Verkeersschool Tilburg doet er dan alles aan om je zo snel mogelijk klaar te stomen voor het versnelde rijexamen. Het ligt uiteraard aan jezelf of je daadwerkelijk in staat bent om binnen die periode te slagen of dat je toch meer lessen nodig hebt.

Of je gaat aan de slag met onze RIS-opleiding​

Ook is een RIS-opleiding mogelijk. Bij de RIS compact-opleiding zal jouw rijbewijs B instructeur extra aandacht besteden aan zelfstandiger en bewuster rijgedrag. Bij het volgen van deze opleiding ontvang je het RIS-praktijkleerboek dat dient als leidraad voor de autorijlessen.

Vooraf krijg je ook bij deze opleiding eerst een intake, zodat je precies weet waar je aan toe bent en welk lespakket het beste bij jou past.

De RIS compact-opleiding biedt je structuur en bevat meerdere toetsen waaronder een Tussentijdse Toets (TTT) zodat je van een professionele examinator te horen krijgt hoe ver je precies bent met je autorijlessen voor rijbewijs B.​

Welke pakketten heeft Verkeersschool Tilburg?​

​Met onze EVB compact-opleiding heb jij zo snel mogelijk een rijbewijs. Samen met jouw instructeur maak je een totale les- en examenplanning waarvan de rijlessen In 10 dagen tot 12 weken zullen plaatsvinden. Je weet precies wanneer je les hebt, wanneer je rijexamen voor rijbewijs B plaatsvindt en wat dit allemaal gaat kosten. Een totaalplaatje voor een voordelige prijs dus.

Wanneer kan ik beginnen met snel mijn rijbewijs halen?

​Na het afnemen van een introductieles, kunnen wij ongeveer inschatten of je in staat bent om snel je rijbewijs te halen. Dit is geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen.