Rijbewijs halen in 10 dagen


In verband met Corona gerelateerde achterstanden bij het CBR, is het op dit moment niet mogelijk binnen 10 dagen je Rijbewijs te halen.

Je rijbewijs halen in 10 dagen klinkt voor velen als een droom. Maar die droom hoeft niet altijd bedrog te zijn.

De fanatiek leerling kan bij ons na tien dagen al op gaan voor zijn rijbewijs B. Dit is bij Verkeersschool Tilburg de snelst mogelijke wijze om je rijbewijs te halen.

Uiteraard moet je als leerling dan wel al je theorie examen op zak hebben, omdat je intensieve lessen gaat volgen.

Bij ons kun je examentrainingen volgen om dit proces te versnellen. Is dit geregeld, dan ben je bij Verkeersschool Tilburg aan het juiste adres om versneld je rijbewijs te halen.

We adviseren je dan om onze EVB compactopleiding te volgen.

Daarin is het mogelijk om na 10 dagen op te gaan voor je rijbewijs B examen. Een lesperiode van slechts een week vinden we te kort. Maar als je drie dagen langer lest, geeft je dat net wat meer ruimte om je beter voor te bereiden op het praktijkexamen.

Het geeft je wat minder stress, maar toch heb je super snel je rijbewijs! Voor de snelle leerling is de EVB compactopleiding de ideale manier om versneld je rijbewijs te halen.​

Een rijbewijs halen in 10 dagen met de EVB compatcopleiding

Door het rijden van een intake kan jouw instructeur je een professioneel advies geven over welk lespakket het beste bij jou aansluit. Samen met jouw instructeur maak je een totale les- en examenplanning waarvan de rijlessen .

Je weet precies wanneer je les hebt, wanneer je rijexamen voor rijbewijs B plaatsvindt en wat dit allemaal gaat kosten. Je kunt dus lessen op je eigen tempo en precies wanneer jij wilt. ​

​Starten met een versnelde opleiding

​Op de pagina’s ‘spoedcursus’ en ‘versneld je rijbewijs halen’ vind je alle verdere informatie over het behalen van je rijbewijs in een zo kort mogelijk tijdsbestek.

Hier wordt meer uitleg gegeven over hoe Verkeersschool Tilburg bekijkt welke type opleidingen bij je passen. Ook lees je hier hoe snel je je rijbewijs binnen hebt, nadat je het rijexamen succesvol hebt afgerond.