Over ons


Verkeersschool Tilburg is al bijna 35 jaar de grootste en meest ervaren allround rijschool in de regio.

Rijvaardigheidsbewijzen

Al vele jaren leiden wij in de regio Tilburg mensen op voor verschillende typen rijvaardigheidsbewijzen: personenauto’s, bedrijfswagens en aanhangers, motoren, brommers, scooters en taxi’s. Daarnaast geeft Verkeersschool Tilburg rijvaardigheidstrainingen aan instellingen en bedrijven.

Dankzij deskundige begeleiding door onze instructeurs en professioneel materiaal haal je in no-time je rijbewijs. Daarbij kan je kiezen uit verschillende pakketten zodat je altijd kan lessen in je eigen tempo. Aan de hand van een intest bepalen we samen het juiste tempo en hoeveel lessen je nodig hebt.

Ons rijvaardigheidscentrum zorgt voor een uitstekende voorbereiding en bespaart je direct een aantal lessen op de weg. Lessen in ons rijvaardigheidscentrum kan daarbij al op je 17e! Verder zorgen onze ondersteunende medewerkers voor een perfecte voorlichting en een correcte afhandeling van cursistadministratie en financiën.

ISO-9001 certificaat en het 3-sterrenlabel van de BOVAG

Verkeersschool Tilburg BV bezit het ISO-9001 certificaat en het 3-sterrenlabel van de BOVAG. Deze kwaliteitslabels garanderen u dat u bij ons sneller en beter slaagt. En sinds 1 juli 2008 beschikken we ook over de BOVAG garantieregeling. Dit houd in dat je een afgesloten en betaald lessenpakket altijd in zijn geheel af kunt ronden. Je loopt dus geen enkel risico!