Onze missie


Met haar jarenlange ervaring profileert Verkeersschool Tilburg zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende verkeersopleidingsinstituten van Brabant. Er wordt een breed scala van mobiliteitsopleidingen aangeboden voor zowel de beginnende als voor de meer ervaren bestuurder.

Verkeersdeelnemers opleiden tot veilige, bekwame, milieubewuste en verantwoorde weggebruikers is onze missie. Uiteraard zo kosteneffectief als maar mogelijk.

Onze innovatieve opleidingsmethoden waarbij de cursist steeds centraal staat, leveren daar de perfecte bouwstenen voor.  De kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit en het enthousiasme van onze medewerkers staan hiervoor garant.

Onze visie

We voeren onze missie uit door de volgende visie:

  • Permanent te investeren in innovatieve opleidingsmethoden en lesmateriaal. Betrokken te zijn bij de leerling, met aandacht voor nieuwe trends op de markt.
  • Zorg te dragen voor een optimale klanttevredenheid.
  • Een bedrijfsklimaat te creëren waarin medewerkers zich goed voelen en zich kunnen ontplooien door voortduren ondersteuning,  opleiding en training te garanderen.
  • Een sfeer van vertrouwen, respect en open communicatie te creëren die een optimale samenwerking garandeert, en waar het delen van nieuwe inzichten en ideeën aangemoedigd wordt.

Kwaliteit

Verkeersschool Tilburg werkt continue aan de verbetering van haar producten en diensten.

D.m.v het ISO 9001 management kwaliteitssysteem stimuleert de Verkeersschool actief het het structureel werken aan een professionele, betrokken en klantgerichte organisatie. Verkeersschool Tilburg is in het bezit van het drie sterren kwaliteitslabel van BOVAG en gecertificeerd door tal van brancheorganisaties.