Spoedcursus rijbewijs


spoedcursus rijbewijs halen

Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? De Spoedcursus van Verkeersschool Tilburg biedt je opties aan om versneld je rijbewijs B te halen.

Door deel te nemen aan een EVB compact-opleiding kun je na tien dagen al deelnemen aan het praktijkexamen.

Wat is een spoedcursus?​

Een spoedcursus voor je rijbewijs houdt in dat je veel sneller door je rijlessen heen gaat. In plaats dat je bijvoorbeeld elke week 1 of 2 uur rijles hebt, kun je op een dag wel vier uur les volgen.

Zo kan je dus na tien dagen al klaar te zijn voor het rijexamen. Het is mogelijk bij het CBR om met genoeg kennis en vaardigheden het rijbewijs dan in een keer te halen.

Een rijbewijs spoedcursus is de ideale optie wanneer je geen zin hebt om maanden achter elkaar een of twee uurtjes per week te lessen.​

Welke mogelijkheden zijn er bij Verkeersschool Tilburg?​

Met onze EVB compact-opleiding ben jij in zeer korte tijd eigenaar van je rijbewijs B. Door het rijden van een intake kan jouw instructeur je een professioneel advies geven over welk lespakket het beste bij jou aansluit.

Maak de juiste keuze qua lespakket

En spoedcursus rijbewijs is niet zomaar een rijopleiding. Het is een versnelde cursus en daardoor is het voor sommigen ook moeilijker.

Het is alsof je bijvoorbeeld havodiploma op de middelbare school in één jaar haalt. Je behandelt exact dezelfde stof als alle anderen die vijf jaar over de havo-opleiding doen, alleen is het stukken intensiever.

Daarom is het belangrijk dat je super gemotiveerd bent bij de keuze voor een spoedcursus. Het is een fijne optie voor leerlingen die net een nieuwe baan aangeboden krijgen en binnen twee weken hun rijbewijs moeten halen.​

Waarom kiezen voor Verkeersschool Tilburg​?

Voor niet iedereen is een spoedcursus rijbewijs de efficiënte manier om het felbegeerde rijbewijs te behalen. Wij geven je daarin eerlijke feedback en adviezen hoe je dan op een zo snel mogelijke manier je rijbewijs kunt halen.

Past deze spoedcursus niet bij je, dan zijn er nog genoeg alternatieven die Verkeersschool Tilburg aanbiedt.

Door middel van een introductieles, kunnen onze instructeurs exact inschatten wat je niveau is en welk lespakket het beste bij je past. Als leerling beslis je natuurlijk altijd zelf welk pakket je uiteindelijk gaat kiezen.